image
image
image
Despre noi

Ajutăm business-urile cu strategii create pe nevoile lor.

Oferim consultanță, expertiză strategică și informațională în vederea stabilirii și luării deciziilor strategice fundamentate pe informații relevante, precise și la zi.

Satisfacem nevoia de acuratețe și relevanță a informațiilor necesare  fundamentării procesului decizional și de expertiză în planificare strategică la nivelul organizațiilor din România. Identificăm probleme și oportunități la nivel de organizație, industrie sau la nivel sistemic și venim cu abordări inovatoare în identificarea și implementarea soluțiilor.

Team

Specialistul Cercetium

image
image
image

Raoul-Thomas Câmpian

Analist de informații și Cercetător cu background în Studiile de Securitate, Analiza și Managementul Conflictelor și Afaceri Internaționale.A profesat timp de peste 6 ani în instituții și organizații de tip think-tank în domeniul big data și analiză a informațiilor, oferind servicii de consultanță pentru sectorul privat și guvernamental din Asia de Sud-Est, regiunea EMEA, Maghreb și Europa. 

Pe parcursul carierei a lucrat îndeaproape atât cu executivi de nivel C (corporate) cât și cu investitori în procesul de planificare, dezvoltare și luare a deciziilor la nivelul strategic al companiilor. Proiectele strategice la care a luat parte au variat de la Strategii de Dezvoltare Locală, Strategii de Eficiență Energetică și Strategii de Dezvoltare Durabilă pentru autoritățile publice locale și regionale din România, Strategii de Dezvoltare a Afacerii până la Strategia Europeană pentru Achiziții Publice. 

Proces

Metoda noastră de lucru

image

Research

image

Planning

image

Implementare

image

Livrare strategie

dă-ne un mesaj

Ai nevoie de consultanță?