Serviciul de Cercetare și analiză de piață / Consultanță Informațională se adresează partenerilor care doresc să obține perspective și informații  precise, relevante și la zi necesare fundamentării procesului decizional la nivelul organizației. Cercetium Social Labs identifică nevoia de informații pentru client și găsește informația necesară pentru soluționarea unei sarcini sau a unei probleme. Impactul și valoarea informației livrate către parteneri fiind dependentă de atributele de relevanță, actualitate, origine, formă etc. – Cercetium Social Labs caută să le îmbunătățească constant. 

În cadrul acestui serviciu se are în vedere identificarea și determinarea în prealabil a rezultatului dorit de partener – ce dorește partenerul să realizeze prin achiziționarea unui studiu, unei cercetări sau unei analize de piață?  Spre exemplu, un studiu de piață pentru o organizație care dorește să utilizeze informația pentru a justifica o investiție sau accesul pe o nouă piață implică un studiu de piață diferit față de studiul de piață pentru cineva care dorește să afle tendințele pieței. Metoda de cercetare, de căutare și obținere informații diferă de la caz la caz, în funcție de această nevoie.  

Printre tipurile de expertiză informațională oferite se numără – însă nu se limitează doar la următoarele:

  • Cercetare și analiză competitori
  • Cercetare și analiză geopolitică
  • Cercetare și analiză macroeconomică
  • Analize de țară pentru fundamentarea deciziilor de extindere pe alte piețe
  • Studii de cercetare și analiză de piață la nivel internațional și/sau național, în domeniile și pe industriile alese de parteneri.
Ai nevoie de consultanță?

Programează o întâlnire cu noi.